Over NewDegree

NewDegree leert je anders kijken naar jouw content. Nog te vaak word je geleid door de waan van de dag en speel je onbedoeld mee in de ratrace van algoritmen. Vaak leidt dat tot te veel ad hoc content, weinig effectieve content of juist helemaal geen content. NewDegree helpt je bij het ontwikkelen van een duurzame, haalbare én houdbare contentmarketingstrategie én begeleidt je bij de uitvoering ervan. 

Gebaseerd op BingeMarketing methodiek

NewDegree is een academie voor duurzame content. Dat is de verzamelnaam voor online, hybride cursussen en live cursussen, events, persoonlijke coaching en een heleboel inspiratie in heel veel verschillende vormen. Je kunt de cursussen individueel volgen, of in een kleine groep. In de cursusomgeving vind je de mogelijkheid om in speciale groepen deel te nemen, of deze aan te vragen. 

DE MENSEN

NewDegree is een initiatief van:

Write your awesome label here.

Carlijn Postma

Directeur - oprichter
Hoi! Leuk dat je bij NewDegree bent! Ik ben Carlijn Postma, merkstrateeg, spreker en auteur. In 2012 startte ik contentmarketingbureau The Post en dat werd een succesvol bureau met klanten als DELA, FBTO en Manpower. Ook kreeg ik de award Content Marketing Vrouw van het jaar en stond op de 27ste plek van de internationale lijst van invloedrijke personen op het gebied van contentmarketing.

Inmiddels heb ik het bureau verkocht en zet ik mijn kennis en ervaring freelance in bij merken en projecten waar ik direct iets kan toevoegen. Daarnaast heb ik tijd om elke dag nieuwe dingen te leren én dit te vertalen naar producten en content voor NewDegree.

Altijd op zoek naar inspirerende trainers en workshopleiders

NewDegree is nooit af. Elke maand vullen we ons aanbod weer aan met nieuwe webinars, cursussen of ander lesmateriaal. Daarvoor zijn we uiteraard continu op zoek naar inspirerende sprekers, trainers en workshopleiders. Heb jij een aanvulling die past binnen de propositie van NewDegree? Laat het ons weten. 
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Wat zou jij kunnen betekenen voor NewDegree?
Thank you!
Gemaakt met