Basiscursus emailmarketing

  • Author: Sandra Gortemaker
  • Level: Beginner
  • Studietijd: 4 uur + praktijk
Write your awesome label here.
Volgende live sessie:
15 april 13.00 - 16.00 uur Zwolle
Deze cursus begint met een live sessie onder leiding van Sandra Gortemaker. In deze sessie met maximaal 6 deelnemers zal Sandra de belangrijkste aspecten van emailmarketing behandelen. Je krijgt een helder inzicht in de wereld van online tools voor emailmarketing, de do's en don'ts van content creatie, en het opzetten van een succesvolle emailmarketing strategie. Aan de hand van een zorgvuldig samengestelde checklist neemt ze je mee door de cruciale stappen van het plannen, implementeren, en evalueren van jouw emailmarketing inspanningen. Van het opstellen van je verzendlijst tot het ontwerpen van aantrekkelijke email templates en het analyseren van campagneresultaten. 

Met deze cursus krijg je de handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan met emailmarketing. Elk onderdeel van de checklist wordt, na de sessie in een apart onderdeel online toegelicht. Bovendien plannen we na 3 weken altijd een online vragensessie als onderdeel van deze cursus. 

Voor wie:

Of je nu een kleine ondernemer bent, een marketing professional, of simpelweg geïnteresseerd bent in het uitbreiden van je digitale marketingvaardigheden, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.


Created by

Sandra Gortemaker

Sandra Gortemaker is een bevlogen webdesigner en grafisch ontwerper met meer dan 15 jaar ervaring in het veld. Sandra's expertise strekt zich uit van WordPress websitebouw tot diepgaande kennis van emailmarketing, SEO, en online marketingstrategieën. Ze staat bekend om haar persoonlijke benadering, waarbij ze klanten niet alleen voorziet van technische ondersteuning en vormgeving, maar hen ook het vertrouwen en plezier teruggeeft in het werken met hun website en nieuwsbrief. Sandra's missie is om ondernemers de regie over hun digitale platform te geven, terwijl ze geniet van een proces dat is vereenvoudigd door haar deskundige begeleiding en ondersteuning​
Gemaakt met