NewDegree Groups

Stel je eens voor: elke maand, samen met een selecte groep professionals, de nieuwe maand met verfrissende energie beginnen. Deze collega's begrijpen jouw werk en jouw projecten als geen ander. Ze werken namelijk aan vergelijkbare opdrachten voor hun eigen organisatie. Bij NewDegree Groups kun je brainstormen, nieuwe perspectieven ontdekken, en de laatste ontwikkelingen omzetten in praktische projecten. 

Acht keer per jaar komen we één dagdeel in de maand samen, niet virtueel, maar gewoon live. We definiëren jouw projecten en uitdagingen, geven antwoord op elkaars vragen, en ik bied altijd verse inzichten en inspiratie die je direct kunt toepassen. En dat is slechts het begin van onze live bijeenkomsten. Naast deze waardevolle ontmoetingen krijg je toegang tot alle basiscursussen, de online community, gezamenlijke werksessies met je mede-professionals, een schat aan inspiratie en praktische kennis, en exclusieve kortingen op de overige cursussen, excursies, en werkweken.

Dat is toch veel leuker dan op je eigen eilandje blijven werken?
Write your awesome label here.

Meer over NewDegree

Wat is NewDegree?

NewDegree is de academie voor duurzame content. Alles wat we ontwikkelen, doen en leren heeft een duurzaam karakter. We focussen op een haalbare en effectieve strategie en uitvoering voor de lange termijn. Dat betekent dus ook dat de content die je maakt, week na week, maand na maand en soms zelfs jaar na jaar nog resultaat oplevert. Dat doen we in de vorm van hybride cursussen, live events, excursies, werkreizen en persoonlijke coaching en een heleboel inspiratie in heel veel verschillende vormen. 

Gebaseerd op de methodiek BingeMarketing 

NewDegree volgt de methode van BingeMarketing, een methodiek gebaseerd op de kennis en ervaring van de beste contentmakers ter wereld. Namelijk de makers van films en series. Zij weten als geen ander hoe je verhalen gebruikt om een boodschap over te brengen én daar een publiek mee weet vast te houden. Dat willen we ook in marketing. 

Over mij, initiatiefnemer van NewDegree

Ik ben Carlijn Postma, merkstrateeg, spreker en auteur. In 2012 startte ik contentmarketingbureau The Post en maakte het tot een succesvol bureau met klanten als DELA, FBTO en Manpower. Ik ontving de award Content Marketing Vrouw van het jaar en stond op de 27ste plek van de internationale lijst van invloedrijke personen op het gebied van contentmarketing en in 2023 in de Top 50 B2B Content Marketing Influencers and Experts To Follow. Inmiddels heb ik het bureau verkocht en zet ik mijn kennis en ervaring freelance in bij merken en projecten waar ik direct iets kan toevoegen. Daarnaast heb ik tijd om elke dag nieuwe dingen te leren én dit te vertalen naar producten en content voor NewDegree.

Voor wie is NewDegree?

NewDegree is er voor iedereen die, in welke vorm dan ook, met content werkt. Als verantwoordelijke of uitvoerende. Als werknemer, zp’er of ondernemer. De methodiek BingeMarketing is toepasbaar voor alle soorten bedrijven en organisaties. Voor b2c, b2b, overheid, non-profit alsook voor zp’ers en personal brands.

Wat kun je verwachten?

- 01

De liveboost

Eén keer per maand, acht keer per jaar komen we bij elkaar voor een liveboost. Dat doen we op de eerste maandag van de maand. Behalve in schoolvakanties, dan is het de maandag na de schoolvakantie. Het is altijd een dagdeel georganiseerd door NewDegree, daarvoor of daarna kun je samen met je team, werken aan jullie opdrachten. Gewoon de opdrachten die je voor jouw werk ook moet uitvoeren. Maar dan met meer inspiratie, meer feedback en met collega's. De liveboost is altijd op een inspirerende, bijzondere of gekke locatie. Om routines te doorbreken en je brein te activeren met nieuwe informatie kan de locatie een belangrijke rol spelen. Daarom kies ik elke maand een nieuwe plek.
- 02

Jouw eigen contentplan

In deze groep, die je mag beschouwen als jouw team van collega's, werk je aan de ontwikkeling en de uitvoering van je eigen contentplan (of dat van één van je klanten). Het maakt niet uit hoe ver je er mee bent. De één heeft misschien al een hele heldere strategie en zit al volop in de uitvoering, de ander moet er nog mee beginnen. Maar in de basis is iedereen met hetzelfde bezig: zorgen voor steengoede, effectieve en duurzame content waarmee een loyaal en betrokken publiek kan worden opgebouwd.
- 03

Je nieuwe collega's

Je deelt alles met je groep en zo vormen we teams die met dezelfde onderdelen bezig zijn. Startend met een heldere strategie, gebaseerd op de BingeMarketing methode werkt iedereen in zijn eigen tempo door naar de concrete output. Dat kan gaan van het schrijven van een artikelenreeks, tot het maken van een podcastserie. Maar ook heel praktisch, het opzetten van een automatische mailflow, SEO optimalisatie, de toepassing van AI of adverteren via socials, het analyseren van data...etc. Samen met jouw groep ontdek je de juiste, haalbare routes en verwijzen we je, waar nodig, door naar specialisten passend bij het vraagstuk. 
- 04

Support + werksessies

Naast de liveboost heb je ook toegang tot de online community van NewDegree inclusief alle basiscursussen. Daarnaast kun je altijd vragen stellen aan je groep en aan mij en organiseren we speciale 'samenwerksessies'. Daarin werken we allemaal aan een vergelijkbare opdracht, samen in één ruimte, of samen online. Maar met een heel strak time-management én deadlines per onderdeel. Kortom, uitstellen is geen optie.
Write your awesome label here.

Inbegrepen bij NewDegree Groups

  • 8x per jaar een liveboost (feb t/m juni en sept t/m nov)
  • Een nieuwe content-routine en focus op je doelstellingen
  • Toegang tot het online platform met groepsgenoten, oftewel je nieuwe collega's
  • Gratis toegang tot de basiscursussen op NewDegree.nl
  • Contentmarketingstrategie en storytelling technieken
  • Praktische handouts en downloads
  • 20% korting op overige online cursussen op NewDegree.nl
  • 20% korting op excursies en werkreizen
  • Elk kwartaal een leuk, relevant cadeautjes in je brievenbus
De liveboosts vinden 8x per jaar plaats. In februari, maart, april, mei en juni. En in september, oktober en november.

Wat kost het?

Maandabonnement

Voor het maandabonnement betaal je € 225 per maand excl. btw.
Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit bedrag wordt 8 keer per jaar afgeschreven (feb t/m juni en sept t/m nov).

Jaarabonnement

Betaal je liever in één keer, dan ontvang je een factuur van € 1.200 en heb je dus € 600 korting op het maandabonnement. 
Dit abonnement is per jaar opzegbaar. Minimaal 30 dagen voor de ingang van het volgende jaar.

Andere opties

Wil je naast NewDegree Groups nog meer persoonlijke begeleiding? Ook dat kan. Kijk dan even bij NewDegree Groups + Personal. Dat kost € 400 per maand (8 maanden) of € 2.500 per jaar. 

Heb je nog vragen?

Neem contact met me op via onderstaand formulier of rechtstreeks. Je mag binnen 24 uur een reactie verwachten.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Je bericht

Thank you!

Of rechtstreeks via:

Email

info@newdegree.nl

Telefoonnummer

06 1400 18 28
Gemaakt met